Het verhaal achter TDC-Healthcare.

Hey!

Mijn naam is Anne-Lore Roebben.

Ik heb TDC-Healthcare opgericht om advies en hulp te bieden aan mensen die geconfronteerd werden met (jeugd)trauma, depressie, bepaalde angsten, emotionele en psychische mishandeling en hechtingsproblemen.

Ikzelf ben een overlever van trauma, depressie, emotionele en psychische mishandeling en ik ben ervan overtuigd dat je deze kwetsbaarheden zelf moet beleefd hebben om ten volle te kunnen voelen wat het met een mens doet. Daarbuiten heb ik 17 jaar gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis. Een carrière waar ik enorm veel kennis heb opgedaan. Een carrière die ik met veel plezier uitvoerde om psychisch kwetsbare mensen te helpen.

Om te kunnen helen ben ik diep bij mezelf gaan kijken. Wat moest ik doen om weer gelukkig te worden? Hoe kan ik mezelf een sterke basis aanleren zodat ik met veel zelfvertrouwen en veel zelfliefde in het leven kan staan? En dit was mezelf confronteren met mijn trauma. Dit was een zware maar zeer waardevolle weg die ik moest afleggen. Ik heb op korte tijd veel over mezelf bijgeleerd. En het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat het begint bij jezelf. Ik heb keihard gewerkt aan mezelf. Ik ben enorm fier op mezelf dat ik mijn verleden heb kunnen helen en dat mijn verleden mijn toekomt niet meer kan bepalen. Ik ben zelfs dankbaar dat het me overkomen is. Want zonder mijn verleden was ik nooit de persoon geworden die ik vandaag ben. Ik wil u graag adviseren wat nodig is om te leren omgaan met een psychische kwetsbaarheid. Een psychische kwetsbaarheid zal altijd een deel van jezelf blijven. Je draagt dit voor altijd met je mee. Maar deze kwetsbaarheid mag niet je leven domineren waardoor je elke dag moet strijden met jezelf en het leven. Het is mogelijk om gelukkig te worden in het leven na een gevecht tegen trauma, depressie, etc. Door de individuele begeleiding en het persoonlijk programma ga je veel meer inzichten krijgen over jezelf. En leer je hoe je met jou kwetsbaarheden kunt omgaan. En ga je leren hoe jou hersenen werken onder invloed van deze kwetsbaarheden. Op die manier ga je meer bewust worden van de triggers die jou emotioneel en ongelukkig maken. Doordat ze jou hersenen beinvloeden is jou rugzak zwaar om te dragen. En dit hoeft niet jou hele leven zo te zijn. We gaan jou rugzak lichter maken zodat je nog weinig lasten zult ondervinden. Ik wil je graag verder helpen zodat ook jij met veel rust in je hart en veel zelfliefde gelukkig door het leven kunt gaan. Ik wil je helpen herstellen, je veerkracht te vergroten en je te laten groeien van binnenuit zodat je weer straalt en gelukkig bent. Want ook jij verdient het om gelukkig te zijn! En daar gaan we samen aan werken! 

Een mooie quote die ik je wil meegeven:

 

Remember that just because you hit rock bottom, doesn't mean you have to stay there.   

                                                                                                                                                         - Robert Downey Jr.

 

Ik wil benadrukken dat alles wat ik adviseer aanvullend is op de klassieke geneeskunde en deze niet vervangt. Wanneer jij klassieke medische hulp nodig hebt, dan moet je deze ook zoeken. 

 

Laten we er samen voor gaan!

 

Met warme en lieve groeten,

 

Anne-Lore